100% pénzvisszafizetési garancia

Az NFT kölcsön kurzusra pénzvisszafizetési garanciát vállalunk abban az esetben, ha 30 napon belül nem sikerül legalább egy 60%-os kölcsönt adnod. Ha legalább 200 ezer Ft-ot sikerül ekkora kamatra kiadnod, akkor egy év múlva megtérül a kurzus ára. Az egy év során többször is kell majd kölcsönöket indítanod, de ha már rögtön az elején úgy látod, hogy ez nem megy, visszatérítjük, a kurzus árát.

 Az ajánlat a piac változásait ellensúlyozza, tehát ha valamiért megszűnne ez a lehetőség, átvállaljuk a kockázatot és visszafizetjük a kurzus ára mínusz profitod különbözetét. Ha tehát megszűnne a platform és egy kölcsönt sem tudsz adni, az egészet visszakapod. Hasonlóan, ha az átlagos kamatok csökkennek a piacon rajtunk kívülálló okokból, mi álljuk a veszteséged a kurzus árának összegéig.

A pénzvisszafizetési garancia nem érvényes a tanuló hibájából fakadó veszteségek kompenzálására, például:
- rendszeres ajánlattételek elmaradása lustaság, időhiány miatt, vagy egyéb okból
- NFT értékelési szabályrendszer megszegéséből fakadó veszteség (pl túl nagy kölcsön adása)
- Ha hamar túl alacsony kamatra kiadod a coinjaidat, nyilván már lehetetlen utána 60%-ra hitelbe adni, mivel már le van kötve. Ezért az első kölcsönöd nem lehet 60%-nál kevesebb.

A garancia érvényesítésére két lehetőség van:

1. Amennyiben a tanuló tudja bizonyítani, hogy minden tőle telhetőt megtett, a 30 nap eltelte után visszautalásra kerül az összeg. Nyilván nem életszerű, hogy mindenki kamerával rögzítse a napi 15 perc ajánlattételét, ezért bizonyíték hiányában a második lehetőség lép életbe:
2. Amennyiben a tanuló a 30 nap letelte előtt jelzi, hogy igényt tart a visszatérítésre, újabb 30 napos hosszabbítás történik. Egy személyes megbeszélés keretein belül megpróbálok segíteni a kölcsönadásban, és abban, hogy minél hamarabb visszakeresd a kurzus árát többszörösen. A hoszabbított garancia indulása után a tanulónak kamerával kell rögzítenie 30 napon keresztül az ajánlattételeket és napi legalább 20 valós piaci ajánlat megtétele és szükséges. A tanulónak kötelessége továbbá a nyilvánosan fellelhető tárcaadatainak megosztása, hogy ellenőrizni tudjuk a körülményeket. Kérlek, ha úgy látod, hogy jól megy az üzlet, ne élj vissza a garanciával. Mi a te profitod növelésén dolgozunk, jutalmazz meg minket is. Egyéb esetben bármikor számíthatsz ránk a kapcsolat menüpont alatt.